Kolik Kaddáfiho dvojníků vlastně zabili?

logoANALÝZA VIDEÍ SE ZABITÍM KADDÁFIHO. Převzato z http://wertyzreport.com.

 

 

1. Na videiích, které byly údajně natočeny v Sirtě, svítí slunce a všude je prach…nicméně ale den předtím byla Sirta zpaplavena.

2. Ve dvou různých částech stejného videa vidíme, že plukovník má dvě různé barvy vlasů. v jedné části má světle hnědé vůasy a ve druhé černé vlasy.

3. V jedno z videií má mrtvý pukovník hrbolatý nos a vypadá divně a zničeně, v dalších videiích má nos rovný.

4. V úplně prvních videiích (ze Sirty) jeho tvář vypadá velice mladá a všichni víme jak byl vrásčitý.

5. Řekli, že byl střelen do noh a vykrvácel..ale tento zajatý plukovnéka stojí, zatímco ho tlačí okolo…Nizší část těla není zaplavena krví.

6. Druhá polovina těla plukovníka je mladá, nemá žádné známky stárnutí, opravdovému plukovníkovi je 70 let. Víte, jak vypadá tělo 70ti letého muže, zvláště toho, který celý život strávil v poušti?

7. Některé z videií byly nahrány den předtím, 19.října

8. Podle jednoho příběhu ho našli v díře. A vypadá čerstvě oholený a jeho bradka je udržovaná.

9. Ve videu ze Sirty je další divný detail, jedna černá žena, civilistka – stojí a dívá se na show, zdá se velmi uklidněná. Černé ženy v Sirtě na straně krys? Tohle he nemožní. Každý ví, co krysy dělají černým mužům, ženám a dětem v Libyi. Pověsí je, lynčují a uřezávají hlavy. Jestli nějaká černá žena v sirtě zůstala, tak by nikdy nebyla na straně rasistických krys. Tohle je velmi divné.

10. Na jedno videu je Kaddáfi zahalen krví, když ho dávají do pick-upu, v dalším je jeho tvář čistá jako kdyby jel na svatbu.

11. Fakt: Byly připravovány masivní demonstrace proti NATO a NTC, sjednocený proti-útok a vzpoura začala už 14.října.

12. Jen den předtím přijela Hillary a řekla, že chce Kaddáfiho mrtvého.

13. Jeho synové a každý vysoce postavená osoba byly v Sirtě ve stejný den zabiti, ačkoliv je známom, že Kaddáfi a jeho synové vedli různé brigády na různých fronátch po celé Libyi. (Libye je velká jako třetina Evropy a sirtě je jen malé město, které je měsíce v obležení)

14. Kaddáfiho dcera Ajša říká, že žije.

15. Kaddáfi má 12 dvojníků.

OTÁZKA: KOLIK KADDÁFIHO DVOJNÍKŮ VLASTNĚ ZABILI?

Tyto záběry zdá se byly falešné, neznamená to ale, že Kaddáfi žije. Je tu taky možnost, že tu smrt nahráli, aby pozvedli morálku lidí a kmenů. Proč se Moussa Ibrahim a Saíf al-Islám neozvali? Zdroj blízký Kaddáfimu říká, že Libyjský odpor teď vede Saíf al-Islám, ten stejný zdroj ale před  pár dny řekl, že Kaddáfi žije. Někdo říká, že je mrtvý a někdo zase že ne. Kmeny slíbily, že se pomstí. Bylo oznámeno, aby 25.října lidé v Benghazi, Misratě a Tripoli opustili město, aby se vyhnuli civilní ztrátám na životech. Každopádně zdá se, že totální genocida je teď zakrývána zprávami o Kaddáfiho smrti. Je tu tolik divných věcí a hacklých stránek, že se v tom člověk nevyzná.

Zdroj:http://libyasos.blogspot.com/2011/10/how-many-of-gaddafis-doubles-did-they.html

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.