Jak dál s podporou ČSSD

logoPři pohledu na koalice v krajích je jasné, že ČSSD nehodlá splnit své sliby, raději předvádí tanečky a kromě výjimek ukazuje, zač je toho loket.

Sliby a sliby, na druhou stranu je ČSSD schopna se spojit s kýmkoliv, jen aby nemusela do koalice s KSČM. Je to nelogické, ukazuje se, že strany, které se tak vehementně zaštiťují demokracií, matou společnost tím, že toto slovo mají coby zástěrku v názvu strany.

Pokud slyším, že ČSSD je levicovou stranou, potom lituji ty, kteří podobné formulky vypouštějí z úst. ČSSD po 20 let ukazuje svou levicovost způsobem, který lze označit jako farizejství. Vyzkoušela si vše, vládla se všemi pravicovými stranami, které se podílely na vládách od roku 1989. Podílela se hlavní měrou nejen na privatizaci, ale také na rozbití Československa či vstupu naší země do NATO. Je schovaná za iniciativami v souvislostí s výstavbou amerického radaru. Kdo a kde vidí levicovost v této straně?

Je načase říci ČSSD ne. Ona díky tomu, jaké uzavírá koalice, nemůže naplnit předvolební sliby. Antikomunismus je demagogie, na které si postavilo mnoho lidí živnost, nejhorší jsou ti, kteří i v minulostí jedli z plné mísy a zapomněli za to poděkovat. Věřte, že i v ČSSD je jich dost, bohumínský sjezd je příkladem. Pokud společnost nechá sebou orat a vláčet a nezmátoří se z toho podivného snu, je zřejmě bezúčelné s ČSSD spolupracovat. Je možné, že společnost potřebuje doslova vykrvácet, aby pochopila, že takto to dál nejde.

Byli jsme to opět my, kdo v mnohých krajích pomohl svými hlasy kandidátům ČSSD do křesel v Senátu. Je třeba se pomalu zvedat ze dna, do kterého nás potopili ti, kdož v minulostí byli u koryt, škodili společnosti a pak převlékli kabáty, aby se z nich stali opět vládci národa, tentokráte v barvách žlutých, zelených, modrých či oranžových. Obyčejným lidem to však nic dobrého nepřineslo a nepřinese.

                                                                                  Januš Adamus

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.