Střet zájmů a kdo je vinen?

Narazili jsme na výletě na zajímavý problém. Europoslanec v Bruselu pomáhá hájit zájmy místních dělníků proti stěhování firmy do zahraničí.


Ovšem firma se měla stěhovat k němu do vlasti, čímž by se zvýšil počet pracovních míst u něj. Jak se rozhodnout? To je jasné. Ten kdo myslí na prosté dělníky tak nechá firmu tam kde je a práci pro místní. Ten kdo myslí na peníze a to hlavně do své kapsy za vliv – moc,  tak ji odstěhuje.

Dělníků – lidí co dělají na cizím a nerozhodují je více než těch co mají vliv. Je nás víc a nedopusťme, abychom se my co jsme na tom všude stejně špatně – všichni musíme obracet každou minci – se kvůli tomu pobili. Tyto situace chystají nahoře, lidi co neví roupama co by dělali a mají peníze a tím i jiný způsob myšlení. Ničeho si neváží a pro zisk udělají všechno bez ohledu na lidské životy, bez ohledu na zdraví lidí, bez ohledu na ekologii, bez ohledu na morální a kulturní hodnoty. Současný  celý špatný systém hospodaření nikomu žádné jistoty a klid v životě nepřinese.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.