Být komunistou není jednoduché

hanoVážení přátelé, komunisté, povím vám, jak to chodí u nás, když nemáte čas.

Jsem ještě relativně mladým (necelých 40 let) členem V V OV KSČM. Jsem samo sebou nejmladší člen a po tomto, co píšu, už asi nebudu. Pokud mám nějaký příspěvek k tématu, které zrovna projednáváme, tak se (na rozdíl od ostatních starších členů) musím hlásit jako ve škole a čekat, až mohu něco říct, s tím, že mi do řeči může skočit každý a vzít si slovo. Protože na rozdíl od ostatních nejsem v důchodovém věku (krom jednoho dalšího člena) a mám problém s časem. Zasedání se u nás začíná okolo 14 hod. Jsem Živnostník a nejsem pánem svého času. Tím tady vzniká problém. Nejsem jediný, kdo nemá čas. Je nás víc, ale já jsem asi jediný, komu soudruh okresní předseda doporučil, abych odstoupil z V V. Když bylo potřeba, tak jsem za stranu nastavoval záda ve volebních kampaních, a teď  tohle.

Máme u nás ještě jednoho soudruha, co nemá čas. Nedávno byl z časových důvodů odvolán i z jedné funkce, protože na tuto funkci neměl čas, a tento soudruh je navržen jako číslo l za náš okres ve volbách do krajského zastupitelstva, co nás příští rok čekají. Tak to u nás v okrese chodí. Soudruh okresní předseda posílá dopis, kde kladně hodnotí svou činnost a nabádá k tomu, aby ZO při VČS nezapoměly právě na něj a jeho další nominaci na okresního předsedu (pokud má někdo o tento dopis zájem, pošlu emailem).

Jsem hrdý na to, že jsem komunista. Nikdy jsem se za to nestyděl a sami víte, že být komunistou v dnešní době není jednoduché.

H. J. (jméno autora a název okresu jsou v redakci)

Haló noviny dne 12.10.2007

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.