Dopis od senátora Svobody

logoNa základě petice jsem vyjádřil svůj nesouhlas s výstavbou amerického radaru na českém území. V rámci petice se rozesílal hromadný email senátorům a poslancům. Musel jsem reagovat na dopis senátora Svobody.

 

Pane senatore,

Vase odpoved, ze ktere vyplyva, ze do narodni bezpecnosti nemohou primo mluvit obcane, tedy narod, ktereho se jeho bezpecnost tyka, je kuriozita, o ktere by se Vasi volici meli urychlene dozvedet.

Diky Vam nyni chapu, proc se na podzim 1938 nevypisovalo referendum. Nedejbuh by si obcane prali branit republiku. Nastesti take vim, k cemu to vse vedlo.

A tak diky za ujasneni toho, ze jako senator si delate co chcete bez toho, aniz byste bral v uvahu mineni obcanu, tedy tech, kteri Vas zvolili.

Vas postoj v této věci muze byt setrvalý a dlouhodobý, ale doufam, ze Vasi volici se postaraji o to, aby se to netykalo Vaseho působeni v Senatu CR.

Milan Tůma

 

 

 původní text:

——————————————-

Vážená paní, vážený pane,

děkuji Vám za Váš e-mail, v němž mě žádáte o vyslovení nesouhlasu s výstavbouamerického radaru na území České republiky.

Již několikrát jsem veřejně prohlásil, že jako senátor Parlamentu ČR budu při všech jednáních a hlasováním podporovat umístění základny na území České republiky. Zároveň jsem přesvědčen, že v otázkách národní bezpečnosti není možné vypisovat referendum.

Můj postoj v této věci je setrvalý a dlouhodobý. Tímto chci o něm informovat i Vás.

Srdečně

Richard Svoboda

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.