Výročí vzniku druhé světové války se stalo reklamou fašismu

logoVýročí vzniku druhé světové vláky se stalo reklamou fašismu míní Jana Prokešová, která nám zaslala příspěvek.

S takovou propagací fašismu jsem se dlouho nesetkala. Probíhá již od převratu 1989 stále, ale její intenzita a drzost se zvyšují. Třeba fotka vlajky s hákovým křížem na titulní straně Deníků Bohemia. I kdyby to bylo právě možné, tak je to psychická propagace. 

Je vidět, že se nezapře, kdo ty deníky vlastní a kdo nás krmí pomalu a jistě postupně a promyšleně informacemi na téma že není pravda, že mohou  za druhou světovou válku, že jsou agresoři a dobyly silou a rozkradli celou Evropu a způsobili smrt miliónů lidí po celém světě, že to byli všichni Němci, kteří ve volbách dali hlas Hitlerovi a jeho straně, která to pak chtěla dovést do nadvlády nad světem. To se tehdy nepovedlo. Ale…

Válečné reparace a odškodnění našich lidí a pozůstalých udělali jen do konce války 9.5. a ti co padli v boji s banderovci potom, již odškodnění nejsou. S odškodněním nespěchali schválně, aby co nejvíce starých lidí umřelo a oni tak ušetřili. A nejde tady o peníze, ale o morální hodnoty, čest  a uznání viny. Což z jejich strany úplně chybí. Televize tomu pomáhá tím, že dokonce dokumentární filmy z východní fronty ukazují pouze německé. Žádný sovětský válečný film po  převratu v 89 v TV nedávali.

Odsun Němců, byl logický psychický následek po šestiletém udávání a nejistotě a smrti zastřelením za pouhé slovo. Za otevřené přezírání Slovanů a jejich snahu je spolu s židy a cikány vyhubit. Navíc si odsunutí němci z ekonomického pohledu pomohli. Chtěli do Německa tak tam jsou… jaképak navracení majetku. A těch pár výjimek odsunutých slušných němců  – co je to proti zabitým miliónům civilistů žen a dětí – celých vesnic = bezbranných lidí. A podívejte se jak se tu dnes chovají. Jak jsou drzí, jak tu skupují pozemky a firmy. Jak se chovají k zaměstnancům a jaké jsou pracovní podmínky našich lidí u nich. Dovolí si ukončit výrobu ze dne na den, aniž by zaměstnancům cokoliv řekli předem. A podívejte se co se děje ve společnosti. Klidně se dnes povolí fašistům uspořádat demonstraci a propagovat zločiny na lidech při výročí smrti jednoho z bývalých vůdců. A antifašisty policie zavře do vězení.

Není třeba přes veškeré snahy různých sdružení a spolků navazovat s nimi přátelství a není třeba jim věřit. Mnoho fašistů válku přežilo a ti vychovali a vychovávají své potomky po svém. K tomu ještě dostávali od vlády přilepšení k důchodu za to, že bojovali ve Wermachtu. (Asi z těch nakradených peněz)

Výsledek války ovládnout svět se tehdy nezdařil, ale co se děje po rozpadu SSSR se blíží pokračování války, získávání vlivu, moci přesně tak, jak to chtěli mít tehdy. Peníze, ty mají z těch peněz nakradených plus úroky za šedesát let. Oproti demonstraci pouhých pěšáků, je toto daleko větší nebezpečí.

Přes všechnu tu naší „demokracii a svobodu“ – co dnes můžete skutečně ovlivnit?

Nesnáším narážky na vysídlení pohraničí a tím že to byla zkáza vesnic. Ano to byla, ale při vysídlení Čechů z pohraničí v roce 1939.
A jak vznikla válka každý ví? Provokací ze strany Německa. Němečtí vojáci se převlékly za polské vojáky a napadly sami sebe. A zrovna tak vznikla válka v Iráku – záminka byla zboření dvojčat – což si Američané po řadě důkazů (především z posledních let) udělali sami.Zrovna tak mohla začít válka v Libanonu, kdy mohl být únos vojáků zorganizován. Přijde mi zvláštní, že kvůli dvěma lidem přišlo o život stovky civilistů a tisíce dalších o střechu nad hlavou a o všechno. Vše pro peníze a moc.

Jsem ochotna s Němci spolupracovat, když oni přijmou historii tak jak skutečně byla a zaujmou k tomu správný postoj.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.