Chtělo by to novou revoluci ?

logoPředstavovali jsme si ten kapitalismus skutečně takhle? Ne, nikdo nečekal že začne nová vlna masáží, že nepřitel se vždycky najde, že národ bude sedět před televizemi a sledovat ubohé a stupidní pořady typu reality show. Vnímali jsme zpočátku amerického (velkého) bratra jako pomocníka a ne jako dalšího ideologa s utkvělou představou ovládnutí světa. Pronárodní síly jsou ušlapávány a posměšně ustrkovány.

 

 

Krysy vylezli z kanálů a chopili se moci. Rozhoduje se opět o nás bez nás, pod heslem demokracie – což mi připadá jako dobrá obchodní značka. Nic víc v tom dnes nehledám. Kde je čest, odvaha, ochota ?
Jsme zaprodanci, kteří opět dovolí vstup cizích vojsk na své výsostné území? Tentokrát dobrovolně? Necháme se uchlácholit slibem zrušení víz? K čemu? Nedávno jsem četl v zahraničním tisku (nevím proč v našem nebyla ani zmínka), že USA začnou odebírat otisky všech deseti prstů všem lidem, kteří se ocitnou na jejich výsostném území. Má to začít platit někdy v polovině roku 2007. Nařízení platí i pro případ, že přes americké letiště budete pouze cestovat. Má pak smysl ještě vízová politika? Tak mě tak napadá přísloví: vlk se nažral a koza zůstala celá.

Máme snad jít znovu do ulic ?

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.