Beseda o radaru za státní – naše peníze

nezaklBeseda neboli spíše přednáška pěti vládních představitelů o radaru byla velkým zážitkem o tom, co je dneska všechno možné.

Takové vymývání mozků člověk nezažije každý den, a kdyby nešlo o smrtelně vážnou věc, byla by to dobrá fraška. Takhle je to hodina černého humoru, nasáklého krví chystané války.

Začátek je překroucená historie, vytržená z kontextu a vybrané jen to, co se hodí. Třeba Plzeň je město zmařené šance – tím myslel: škoda, že Američani neosvobodili celé Čechy. Úplně zapomněl, že to bylo dohodnuto na mezinárodní konferenci v Jaltě roku 1945 za účasti SSSR, USA a Velké Británie a tehdy my jsme byli malí páni s tím něco udělat.

Pak zase škoda, že jsme nepřijali Marshallův plán. No to by jsme si dali od kapitalistů, kteří zavinili a podporovali ekonomicky válku si půjčovat peníze a být jim vděčni a zadlužení.

Zapomněl také, že je spousta nejasností o 11. září, třeba že mrakodrapy byly záměrně odpáleny náložemi a do Pentagonu žádné letadlo nenarazilo – protože se nenašlo. Připomíná to lži přesně podle filmu Vrtěti psem.  Takhle se vyrobila záminka na obsazení Iráku, zdevastování této země, pobití civilistů bombami, sebrání jejich ropných zdrojů a okupaci této zchudlé země. 

Teď je na řadě Irán.  Prý tam stále zbrojí, prý jsou tam všichni teroristi atd. Laughing
 A proto ta válka v Iránu musí být a bude do dvou let. Buď se najde záminka, nebo se vytvoří (stejně jako nenalezené zbraně hromadného ničeni v Iráku, stejně jako Hitler začal válku s Polskem, kdy se Němci převlékli do polských uniforem a napadli sami sebe.)  Nebo se udělá válka preventivní. (Přesně podle Základní listiny práv a svobod. Laughing  )

Plán ČR je, že radar potřebujeme, protože bude reálná hrozba za dva roky. Laughing To máme jasnovidce. Laughing

Tohle mysleli naprosto vážně. Já bydlet v Iránu, tak už prchám pryč. Dále začalo vymývání mozků nelogickými a směšnými větami o radaru.

Padaly věty jako:

Teoretické informace ověří na ostrově nezávislí experti. – Ty bych chtěla vidět. Laughing

Přiznávají tím ovšem, že mají nějaké informace, které se radaru vůbec nemusí týkat a proto je nutno je ověřit na místě. Laughing

Tím směšněji zní věty:

Američané vždy byli ochotni se o nás postarat.  – Laughing ano, udělat z nás kolonii.

USA nikdy nezklamaly – Laughing ano, vždy někomu dali něco do kapsy.

USA nám pomohly i v roce 1989. – Laughing překvapivě přiznávají, že převrat  byl připravený.

Smlouvy s USA jsou vzájemně výhodné. – Laughing Leda ve snu.

Silné Smile  argumenty o radaru:

Předpoklad je, že bude fungovat . Laughing 

Dá se otočit, ale nebude se otáčet…. Laughing  – že by byli ve vládě jasnovidní a poručili větru dešti?

Radar funguje pouze má-li co sledovat. – Laughing spíš  koho odposlouchávat Laughing Viz dokument v naší televizi. Tam byla radarů spousta.

Máme předběžné posouzení vlivu… Laughing – to následné bude, až tu pochcípáme

Testy radaru se dělají 2-4 hodiny denně – Laughing běda, jestli ta raketa z Iránů vyletí o minutu déle, pak  máme 15 minut na to se schovat – ovšem od doby, kdy nám to dají vědět – to bude tak minut pět Laughing na poslední pomodlení.  Radar je na sledování ne na sestřelení a stejně sledují vše špionážní družice, tak na co radar.

Další "argumenty":

Pokud bude mít radar parametry, které nám dali, nebude to škodit. Laughing – jaké pochyby, když jsou USA tak skvělé Laughing

Zdravotní parametry si myslím jsou dostatečné Laughing – taky skvělý expert že? Laughing

Nikdy se neuvažovalo o útoku proti radaru… Laughing –  že by to ty teroristy nenapadlo? Nebo vojenské experty z jejich armády? Laughing 

Lidský faktor při obsluze radaru je minimální…Laughing – no potěš nás pán bůh, kdo to zaviruje první? Laughing 

Toto jsou autoři těchto nesmyslů a osobnostní profil, co by podle mě udělali, kdyby je někdo postavil ke zdi a řekl – odvolej ten radar nebo smrt.

pan 1– figurka jako ze Sedmé roty – při prvním výstřelu by se po… strachy

Pan 2 – ten by, kdyby na něho někdo  mířil, dostal infarkt, už tak vypadal jako kdyby ho ten radar ozářil

Pan 3– napudrovaný panák, ten by se rozbrečel

Pan 4– ten by řek že on nic, že musel toto říkat

Pan 5 – ten by řekl, že to byla jenom legrace. 

Tak tohle se připravuje za našimi zády už od návštěvy pana Tvrdíka v USA, který tam byl na pracovní návštěvě, jejíž cílem nebyla protiraketová obrana – takže radar probrali jen tak mimochodem.

Jen tak mimochodem si dělejte zásoby, protože tato válka podle mě nebude bez následků na mezinárodní politiku a zdroje surovin.

Z dopisu Marie K. redakci.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.