Křižácké tažení proti komunismu (6)

ec17Pol Potova smrt

„Nesmíme dovolit, aby nás smrt nejznámějšího vůdce Rudých Kmérů odradila od stejně důležitého úkolu dostat před spravedlnost ostatní." William J. Clinton, prezident USA, SANTIAGO, Chile (16. 4. 1998 11.13 p. m. EDT http://www.nando.net)

Mnozí politici si oddechli, když 18. 4. 1998 90 letého Pol Pota bez pitvy zpopelnili. Skeptici poznamenali, že díky smrti ho nemusejí soudit a nemusejí vypovídat o ničem, co by na Thajsko, Čínu, USA a některé současné politické vůdce Kambodže, s nimiž byl Pol Pot posledních 20 let spřízněn, vrhlo stín. Stejně tak si oddechli i pisatelé Černé knihy komunismu. Nemusejí ji doplnit o svědectví Pol Pota, jež by tuto knihu postavilo do jiného světla.

Nyní může akt genocidy, zločinů kapitalismu upadnout do zapomnění, i když je zcela jasné, že nebýt Washingtonu, který Pol Potovi pomohl k moci, a nebýt USA, Anglie, Číny a Thajska, které ho podporovaly, vyzbrojovaly a udržovaly u moci, nedošlo by v Kambodži ani k zabíjení ani ke genocidě. Nikdo na světě by nevěděl, kdo je Pol Pot a Rudí Kmérové (John Pilger Friends of Pól Pot (The Nation, 1. 5. 1998, http://www.globalpolicy.org/ security/issues/polpot.htm).

Proto správná odpověď na otázku v testu na straně 39 je 12 A, v krajním případě 12 B. Bude někdy zločiny v Kambodži vyšetřovat nezávislá komise? Samozřejmě, že ne. Západní systém demokracie a lidských práv, který má v současnosti licenci na demokracii a pravdu to nedovolí. A pokud ano, „nezávislá komise" bude stejně objektivní jako autoři knihy Černé knihy komunismu při popisování této krvavé historie. Úkolem „nezávislé komise" bude pouze uspokojit a usměrnit zvědavost Přitakávačů.

Občas se ozve ojedinělý hlas, který se zeptá, zda prezident Nixon a jeho poradce Kissinger jsou vojenskými zločinci, jako například v článku Thomase Walkuma Let ‚s try Kissinger along with Pól Pot, Tbronto Star, 30. 6. 1997). V Černé knize komunismu na str. 509 se píše: …Kongres USA pro výzkum kambodžské genocidy, který řídí univerzita v Yale, uvolnil značné fondy (Pozn. okolo roku 1992, Yale, CTI, USA). Tato komise pravděpodobně dospěla k nějakým závěrům. Neznám je, ale téměř stoprocentně předpokládám, že jsou v souladu s Černou knihou komunismu.

Zločiny imperialismu se budou moci objektivně zhodnotit a zveřejnit až po pádu imperialismu, podobně jako se zločiny komunismu zveřejnily až po pádu komunismu a zločiny fašismu až po jeho rozdrcení. Zatím v současném systému západní demokracie je a bude možné, aby kandidát na válečného zločince dostal Nobelovu cenu za mír, jako se to například stalo v případě Henryho Kissingera, jenž v roce 1973 dostal Nobelovu cenu za mír, za pomoc při vyjednávám vietnamského míru.

Dokonce současný systém západní demokracie Kissingerovi umožnil stát se honorovaným členem mnoha významných komisí. Je vždy vítán v médiích a vážen ve společnosti. Jak píše Edward S. Herman (on War Criminality and Impunity http://www.lol.shareworld.com/Zmag/3rtides/hermansept97.htm), podíl Henryho Kissingera na genocidě v Kambodži, v Chile a ve Východním Timoru ho staví na úroveň válečného zločince první třídy, přibližně srovnatelného s Hitlerovým ministrem zahraničí Joachimem von Ribbentropem, jehož pověsili v roce 1946.

Co věděli a vědí o genocidě v Kambodži Pomlouvači socialismu a komunistů,
Velcí samci a Přitakávači?

Předpokládám, že většina nic. Jejich vědomosti jsou pravděpodobně výsledkem profesionální kapitalistické propagandy. Moderně se tomu říká tunelování. A co budou vědět v budoucnosti? Předpokládám, že nic. Bude je něco o genocidě v Kambodži zajímat? Bude, ale pouze to, co jim předloží totalitní informační systém.
Genocida v Kambodži má a bude mít hlavní význam pouze v tom, že pro Přitakávače a k radosti Velkých samců a Pomlouvačů bude podávat důkaz o zvrácenosti komunistického systému. Přesně tak, jak to dokumentuje Černá kniha komunismu.

Pokračování

Z knihy : Ondráš, Karol: Bohové současných mytologií. Černá kniha tzv. demokracie.  EKO konzult, Bratislava, 2001

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.