O rozdělení Polska

Neustále kolují lži a mystifikace podsouvané a stále přiživované úmyslně západní, protiruskou propagandou o tom, jak prý Hitler a Stalin zahájili oba druhou světovou válku přepadením Polska, a jak si to ubohé Polsko oba dva rozdělili mezi sebe. 

Tuto mystifikaci nám podsouvá proamerická, prozápadní a protiruská propaganda vlastně de facto již od toho slavného, nezapomenutelného a drtivého vítězství sovětské Rudé armády nad fašistickým Německem, ale ve skutečnosti i nad celým tím, vždy falešným a pokryteckým Západem. Takže tyto vnucované nám lži, nepravdy a mystifikace jsou jejich dílem, neboť nechtějí zapomenout a nikdy se nesmíří s oním obrovským ponížením, s onou potupnou pro ně prohrou, kdy tak přesvědčivě je rozdrtil právě jimi stále haněný a nenáviděný Sovětský svaz v čele tehdy se Stalinem.

Tak tedy k tomu hodnému a nevinnému Polsku. Polsko bylo v té době FAŠISTICKÝM státem a věrným přítelem a spojencem Německa! Polsko s Německem společně připravovaly napadení Sovětského svazu! (že se věci nakonec udály jinak, je něco jiného).

Polsko po Mnichovské dohodě vojensky (tedy silou, násilím) OKUPOVALO i část československého území – Těšínsko.

Takže ta část Polska (vlastně Ukrajiny a Běloruska), kterou si vzal Sovětský svaz zpět, tím nám propagandou podsouvaným dělením Polska a jeho přepadením, patřila, než Polsko v roce 1919 napadlo a po dvou letech bojů obsadilo, Sovětskému svazu (dříve carskému Rusku)!! Pravda je totiž taková, že Poláci od roku 1921 do roku 1939 okupovali půlku Ukrajiny a zřídili tam koncentrační tábory, ve kterých brutálně mučili zajaté ruské vojáky a Ukrajince. Z těchto prokazatelných a snadno dohledatelných faktů vyplývá, že Sovětský svaz nemohl napadnout a obsadit část Polska, jak nám tvrdí podvodníci, manipulátoři a lháři, nýbrž jen osvobodil Polskem okupovanou část Ukrajiny a Běloruska a zabránil tím (na dva roky) její okupaci nacistickým Německem (které zabralo opravdové Polsko). Sovětský svaz si vzal jen nazpět území, které ale předtím ukradli, uloupili právě Poláci tehdejšímu Rusku!

Poláci totiž vždycky byli takoví, že tu ukradli a okupovali kus Litvy, tu kus Běloruska, kus Ruska, později i kus Ukrajiny, též okupovali i československé území. Již v roce 1612 Poláci okupovali Rusko až po Moskvu, dokonce včetně Moskvy. A přesně 4. listopadu 1612 Rusové – tzv. opolčenci – dobrovolníci – konečně nad okupanty Poláky zvítězili a Moskvu osvobodili. Ten den se také v Rusku každoročně slaví jako státní svátek – Den národní jednoty. 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.